[rev_slider alias="tjanster"]

Support & Service

Strul med tekniken? CD-Data hjälper dig att reda ut vad som hänt och fixar problemet. Ibland kan det lösas på distans, (via vår Fjärrhjälp ) ibland behöver vi besöka dig. Vi strävar alltid efter en snabb, smart och smidig tekniksupport. Alltid med ett tydligt åtgärds- och kostnadsförslag så att du vet vad som gäller. Glöm inte att du som privatperson kan göra RUT-avdrag för IT-tjänster.

Reparationer

Känn dig trygg med att du alltid kan lämna in din dator lokalt när den krånglar eller kraschar. Det mesta kan vi fixa i vår egen verkstad i Ystad, men vi har även kompetenta samarbetspartners att anlita. Vi ger alltid ett tydligt åtgärds- och kostnadsförslag  så att du vet vad som gäller. Tänk på att du som privatperson kan göra RUT-avdrag för IT-tjänster.

Nätverkslösningar

Internet är i många verksamheter en förutsättning för det dagliga arbetet. Vi hjälper er att hitta rätt upplägg med router och nätverk, vi installerar och driftsätter, konfigurerar brandväggar och testkör. Så att ni kan jobba på friktionsfritt. Samma service kan vi även erbjuda dig som är privatkund. Vi installerar och ser till att allt fungerar smidigt.

Skräddarsydd gaming

Vi har lång erfarenhet av datorer för spel och bygger både egna lösningar och skräddarsyr helt efter dina önskemål och behov. Välj prestanda utifrån vilka spel du använder och vilken gamingupplevelse du är ute efter.

Begagnat

Det är smart att handla begagnat – både för plånboken och miljön. En dator med något år på nacken kan vara i princip som ny men med ett betydligt lägre pris. Vi köper in begagnade företagsdatorer som vi tömmer på innehåll, uppgraderar och gör redo för ett nytt liv. Självklart med garanti. Utbudet kan variera över tid, hör av dig så kan vi berätta vad vi har inne just nu.

[rev_slider alias="enkelt_2"]